Кейк с круши и мляко
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3402
Гювеч с агнешко и патладжани и пилешки бутчета по френски.
Епизод 1 - Сезон 4
Дължина: 25:10
Излъчено на: 2013-09-09 11:30
Днес ще готвим рецепти от прованса:
- Френски гювеч с агнешко, домати, лук, тиквички и патладжани.
- Клафути с круши, мляко и лимонова кора.
- Пилешки бутчета с чушки и сос Бешамел.
Най-важните съставки
агнешка плешка, агнешко, брашно, дафинов лист, домат, захар, зелени чушки, зехтин, круши, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мащерка, мента, мляко, патладжан, пилешки бутчета, пудра захар, сол, сол и пипер, тиквички, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ