Регистрация

Карфиолена супа с бекон и ябълка



Карфиолена супа с бекон и ябълка
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1645

Крем супа от карфиол в стил супа Дьобари.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.10.2016

Правим супа от печен карфиол, който се пюрира заедно с чесън на фурна, лучена запръжка и ароматно къри. Кремообразната храна поднасяме поръсена със запържени кубчета бекон и няколко резена ябълка по желание. Това е странна зеленчукова супа, която обаче радва с питателност, полезност и сладникав вкус, обогатен с индийски дъх. Ако сте импровизатор в кухнята, можете да се поглезите с тази рецепта. Вижте как:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта