Регистрация

Карамелизиран хлебен пудинг в чаша



Карамелизиран хлебен пудинг в чаша
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1633

Десерт в чаша с карамелени трохи от стар хляб, чийз крем и сладко от боровинки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Вкусен и лесен сладкиш с останал хляб показва Ути Бъчваров, като дава идея как да се оползотвори изостаналия хляб, за да не се налага неприятното изхвърляне на насъщния. А от него се получават хрупкави трохи, обвити с карамелена коричка, ухаещи на ванилия и канела. Тази техника е полезно сладкарско познание, което ще ви свърши работа за много десерти. Затова гледайте видеото как смленият в чопър хляб се карамелизира и ароматизира на сух тиган. Има си тънкости.

Следва да се направи крем за чийзкейк - нищо сложно. В купата влизат захар, ванилия, крем сирене и заквасена сметана. После миксерът смесва всичко това. И идва реденето на сладкиша. Пласт трохи, плодово сладко, крем, пак трохи, сладко, крем. Завършва се с крем, който можете да украсите с листенца мента или пресни плодове. Десертът е изискан, а се приготвя толкова лесно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта