Канелени рулца с крема сирене
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 2407
Домашни канелони с масло и сирене.
Необходими продукти:
- 1 хляб, нарязан на филийки, без кората
- 250 г крема сирене, размекнато
- 1 жълтък
- ¾ ч.ч. пудра захар
- 1 ч.ч. захар
- 2 ч.л. канела
- ¾ ч.ч. разтопено масло
Начин на приготвяне:
1. Разточете хляба с точилка.
2. Смесете крема сиренето, жълтъка и пудрата захар.
3. Смесете захарта и канелата и заделете.
4. Намажете 1 с.л. от сместа с крема сирене върху всяка филийка и навийте на руло.
5. Потопете в разтопеното масло, след това в канелената захар.
6. Сложете в ненамаслена тавичка за печене.
7. Печете на 180°С за 20 мин. или до златисто.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ