Регистрация

Как да спасим старото месо



Как да спасим старото месо
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 18047

Ако месото е започнало да се вмирисва, го кипнете с ракия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако месото ви стои от няколко дни в хладилника и вече започва да се улавя миризма на развалено - не го изхвърляйте директно, а му дайте още един шанс. Ето какво да направите - кипнете започналата да се разваля мръвка в ракия и ще видите, че неприятната миризма ще изчезне, а тя ще стане крехка и достойна да бъде основа на следващата ви гоздба.

 

 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта