Заек с маслини, тиквена супа и карамелени портокали
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3034
Как се фламбират портокали, как се готви заешко и каква е най-хубавата супа за зимните пости?
Епизод 66 - Сезон 4
Дължина: 24:52
Излъчено на: 2013-12-10 11:30
Днес ще готвим:
- Заешко печено с маслини, моркови, лук и червено вино.
- Постна супа с тиква, боб и тортиля чипс.
- Фламбирани портокали с карамел, бадеми и заквасена сметана.
Най-важните съставки
бадеми, боб, ванилия, ванилова есенция , вино, вода, дафинов лист, заешко, заквасена сметана, захар, зехтин, индийско орехче, квасена сметана, лимон, лимонов сок, лук, люта чушка, маслини, масло, мащерка, моркови, портокал, праз лук, розмарин, ром, сметана, сол, сол и пипер, тиква, тортиля, целина, червено вино, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ