Регистрация

Домашни тортилени с кайма



Домашни тортилени с кайма
Трудно   |   Порции 2   |   Видяна: 4240

Пелмени с домашно тесто и плънка от пармезан и мляно месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Първо замесвате тестото от брашно и яйца, оставяте го да се охлади, а през това време се намесва и каймата. А накрая идва изпитанието за нерви - завиването. Което не е сложно, но изисква време и упорство. Все пак ще имате крайния резултата - вкусни домашни пелмени с месо. или пък тортелини. А могат да бъдат наречени и ньоки. 

persin - магданоз

krusne mrvice - хлебни трохи

muskatni orascic - индийско орехче

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта