Регистрация

Домашни пържени картофи с наденица и лук

Домашни пържени картофи с наденица и лук
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2925

Картофи с месо и билки на тиган, задушени под капак.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг картофи
  • 1 глава лук
  • 100-300 г наденица
  • връзка магданоз или копър, а може и двете
  • 20 мл растителна мазнина
  • сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Обелете картофите и ги нарежете на тънки шайби. Загрейте мазнината в тиган и запържете картофите до готовност при често разбъркване. Ще ви отнеме 10-15 минути.

2. Покрийте картофите с капак и към тях прибавете нарязаните на ситно лук и наденица. Запържете на среден огън под капак, като разбърквате през няколко минути за около чертвърт час.

3. След като ястието е готово, поръсете с наситнените билки и подправки на вкус. Разбъркайте за финал, поднесете и се насладете.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта