Домашна халва с канела и какао
Лесно | Порции 4-8
| Видяна: 4128
Халва с карамел и царевично брашно, направена вкъщи.
Домашната халва не е трудна за приготвяне - напротив - рецептата се разлизира лесно дори и от хора, които нямат особени познания по кулинария и сладкарство. Просто карамелизирате малко захар с вода, изчаквате я да изстине, изсипвате в нея царевичното брашно, канелата и какаото и разбърквате леко подгрятата смес. После отново оставате на хладно. Основата е готова, а как ще я украсите, е въпрос на вашата фантазия.
Най-важните съставки
бяло сусамено семе, вода, захар, какао, какао на прах, канела, карамел, орехи, печен сусам, царевично брашно
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ