Регистрация

Домашна лазаня с бешамел и запръжка



Домашна лазаня с бешамел и запръжка
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3805

Налагане на лазаня с готови кори.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Италианското традиционно ястие може да излезе и от домашната ви фурна като не отстъпва по вкусови качества на професионалната лазаня. Пък и не е нужно да се съобразявате с пропорции - просто сложете от всичко според желанията си.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта