Регистрация

Домашна галета от пресен хляб за паниране на меса



Домашна галета от пресен хляб за паниране на меса
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 7034

Хлебни трохи от пресен хляб за галета, направена вкъщи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Домашната галета е по-добра от купената, защото сами имате шанса да си изберете големината на трохите и влажността на субстанцията. Можете да си я направите с препечен хляб, който е много сух, но тогава рискувате месото да поеме голяма част от мазнината, в която ще се пържи. Ако използвате директно суров стар хляб, трохите му ще са по-влажни. Освен това от една филия насъщен ще изкарате двойно или тройно количество галета.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта