Регистрация

Домашен хляб, изпечен с шунка



Домашен хляб, изпечен с шунка
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3335

Пълнен хляб с месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Страхотна комбинация между руло Стефани и сандвич с шунка - руло с шунка. От вътрешността на домашно омесен хляб се подава сочно и дебело парче шунка, пуснало нежните си сокове, за да овкуси изпичащото се тесто. Представете си благоуханието, което се носи от така направената закуска или основно и си представете съвършенството на вкуса, когато го подправите със зеленчуци и любимия сос. Просто е неустоимо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта