Регистрация

Дип с рачешко и майонеза

Дип с рачешко и майонеза
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 982

Топъл сос с крема сирене, майонеза, рачешко от консерва и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 опаковка сирене Филаделфия
  • 50 г майонеза
  • 250 г месо от раци (консерва)
  • 1 глава червен лук
  • 1 с.л. лимонов сок
  • сос Табаско (между 1/2 и 1 ч.л.)
  • 120 г кашкавал

Начин на приготвяне:

1. В метална купа изипете крема Филаделфия и добавете майонезата.

2. Раците отцедете от соса на консервата и нарежете на ситно. Изсипете в купата.

3. Добавете наситнения лук, рендосания кашкавал, лимоновия сок и соса табаско. Разбъркайте много добре.

4. Запечете за 15-тина минути на 200 градуса в предварително загрята фурна. Дипът трябва да хване апетитна коричка.

5. Поднесете с хляб за мазане, сухари, солени бисквити, солети за потапяне или крекери. Можете предварително да намажете върху тестено изделие и да сервирате като ордьовър на хапки. Но да се топне директно в тази апетитна смес, е доста по-приятно.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта