Дзукато - италиански десерт с бишкоти и тиква
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 8208
Солен пай с бутер тесто и сирене.
Епизод 225 - Сезон 2
Дължина: 24:31
Излъчено на: 2012-08-01 11:30
Днес ще готвим:
- Солен пай със сирене гауда, моцарела, рикота о гран падано, направен с готово бутер тесто.
- Празничен италиански десерт дзукату, кръстоск между кекс и торта с плънка от тиква (дзука - итал.), какаов крем с лешници и сметана.
- Елементарна разядка със зеленчуци.
Най-важните съставки
белтъци, бишкоти, бутер тесто, ванилия, гауда, жълтък, захар, зехтин, инстантно кафе, какао, какао на прах, кафе, кафе еспресо, кори за баница, лешници, мащерка, моркови, моцарела, натурален шоколад, пресен лук, рикота, ром, сирене, сирене рикота, сметана, сол, сол и пипер, тиквички, червен пипер, черен пипер, черен шоколад, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ