Регистрация

Дегустация на Ризлинг и Грюнер със студено месо



Дегустация на Ризлинг и Грюнер със студено месо
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 1959

Как бели вина се съчетават със студено телешко и свинско месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Съвети за табиетлии - свежи бели вина, съчетани със салами, суджуци и пушени меса. Докоснете се вкусовите качества на напитката и мезето.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта