Регистрация

Двойно усукани козунаци с шоколад



Двойно усукани козунаци с шоколад
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 3709

Техника на загъване на козунак с плънка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Козунак с пълнеж, бил той от локум и захар, мармалад или шоколад, ще изглежда много по-ефектно, отколкото обикновените си събратя с традиционните стафиди и орехи. Ето и как да нанесете пълнежа и след това да усучете тестото преди печене. Можете също така да грабнете идеята едното руло да е с бял, а другото с кафяв шоколад, за да съберете увациите на околните.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта