Гъбен сос с лук и кисели краставички
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 2573
Разядка от манатарки за мазане на филийки.
Бон Апети
Излъчен на 23.09.2015
Една закуска, която ухае на свежи гъби - това ще бъде вашето прихапване, ако решите да си сготвите този своеобразен пастет без месо. Гъбената паста е подходяща за намазването на бисквити, крекери или препечен хляб, като в комбинация с основата си се превръща в нещо като брускета. Гледайте как се прави:
Най-важните съставки
вода, гъби, гъби манатарки, гъби печурки, кисели краставички, лук, масло, мащерка, ром, червен лук, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ