Регистрация

Грузински лозови сарми с месо и сметана



Грузински лозови сарми с месо и сметана
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2508

Лозови сармички с кайма в сос от сметана и домати.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.09.2016

Готвим сарми по грузинска рецепта, които в състав не се рзличават много от българските лозови сармички. В плънката на лозовите листа се сгушват ориз и кайма, но интересна е основата на ястието и соса, в който къкри. Преди да ги сложим на огъня, в съда се подреждат кубчета моркови, а след като сармите се подредят, им се добавя сос от сметана и доматено пюре. Ако искате да видите как се прави това питателно грузинско основно ястие, гледайте видеото:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта