Големи равиоли с плънка от картофи
Средно | Порции 16 броя
| Видяна: 2005
Равиоли с картофена плънка и доматен сос.
Бон Апети
Излъчен на 11.10.2016
Готвим равиоли без месо, като си месим сами тестото за италианските пълнени варени питчици. Смесваме бяло брашно със семолина, сол и зехтин, а след това изчакваме да почине. Плънката се приготвя от намачкани варени картофи, смесени със сирене пекорино и рикота и овкусена с чесън и подправки. Заплитането на самите равиоли ще научите от видеото, както и точната рецепта за вкусните тестени хапки и доматения сос, с който се поднасят.
Най-важните съставки
брашно, домат, зехтин, картофи, консерва белени домати, консерва домати, мента, риган, рикота, сирене Пекорино Романо, сирене рикота, сол, чесън
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ