Вита пица с блат от карфиол и плънка от наденички
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 2255
Солено руло с карфиолено тесто и месна пикантна плънка.
Бон Апети
Излъчен на 21.10.2015
Тесто от карфиол - звучи щуро, но не са нужни особени кулинарни умения, за да бъде направено. Видеото показва как стъпка по стъпка можете да впрегнете карфиола в направата на блат за всякакви печива. А след това добавя и деята с какво да се напълни този блат, за да се получи един вкусен нетрадиционен ордьовър, с който да впечатлите гостите, приятелите и семейството.
Най-важните съставки
домат, италианска наденичка, карфиол, консерва белени домати, консерва домати, моцарела, наденица, настърган пармезан, пармезан, сол, чоризо, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ