Вегетарианска супа с карфиол и карамелени круши
Лесно | Порции 6
| Видяна: 1790
Карфиолена супа с плодове и сирене.
Бон Апети
Излъчен на 22.10.2015
Впрягаме карфиола в още една супа, като този път тя е на млечно-зеленчукова основа, защото в нея се добавя бульон, сметана и сирене горгонзола. Накрая ястието вдига още нивото си на екстравагантност като се гарнира с круши, карамелизирани в захар и деглазирани с ябълков оцет - една наистина странна нотка.
Най-важните съставки
дафинов лист, захар, зеленчуков бульон, канела, карфиол, круша, круши, лук, масло, мащерка, оцет, сирене горгонзола, сметана, сол, ябълков оцет
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ