Българска манджа с пилешки хапки и лук
Средно | Порции 2
| Видяна: 3078
Пилешки гърди с лук, пипер, чубрица и дафинов лист плуват в ароматен сос.
Народна манджа с пилешко - ако решите да си приготвите това ястие, знайте, че кухнята ви ще замирише на онова уютно място, от където баба не веднъж е изнасяла разкошни манджи, съхранили традиционните вкусове на Българската народна кухня. върнете зе назад в миналото, като си направите тази пилешка яхнийка.
Най-важните съставки
вода, дафинов лист, лук, магданоз, олио, пиле, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън, чубрица
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ