Регистрация

Брюкселско зеле с колбас на тиган



Брюкселско зеле с колбас на тиган
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1864

Бекон с ябълки, мед и брюкселско зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Аламинут с бекон и брюкселско зеле се готви в канала Всегда Вкусно. Това е ястие, което става за закуска, идеално е за обяд и е страхотна вечеря, а направата му отнема 40-тина минути. Вкусната комбинация от бекон, ябълки, мед, лук и зеленчук, подправени с едрозърнеста горчица пленява и засища.

Брюкселското зеле се цепва с нож и се бланшира в подсолена вода. В тиган се запържва лук, добавят се ябълки и мед и се готви до карамелизиране. Беконът се запича в друг тиган и след това при него се готвят брюкселските зелки. Залива се с карамеления сос, добавя се чесън и едрозърнеста горчица и съвсем след малко е готово за хапване. Гледайте видеото, за да разберете как се прави, а точните продукти и стъпки на направа можете да видите ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта