Агнешко с череши и черешов каталунски крем
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 2688
Печено агнешко със зеленчуци и винен сос,
Епизод 47 - Сезон 1
Дължина: 21:57
Излъчено на: 2011-06-14 09:00
Испанската кухня включва:
- Агнешко бутче със зеленчуци, полято със сос от череши и червено вино.
- Каталунски десерт - крем каталан с череши.
Най-важните съставки
агнешки бут, агнешко, ванилия, вино, вино за готвене, жълтък, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, канела, картофи, кимион, лимон, лимонов сок, лук, мляко, моркови, нишесте, портокал, портокалови кори, пръчица канела, розмарин, сол, сол и пипер, царевично нишесте, червено вино, черен пипер, череши, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ