Регистрация

Агнешка плешка с масло и магданоз



Агнешка плешка с масло и магданоз
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 4307

Лесно за приготвяне задушено агнешко месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

       За Гергьовден се готви агнешко - традиция, която и до днес се спазва в българските домове. Но да си признаем, малцина имат навика да си хапват месо от млади овчици без повод. Затова и не много са тези, които разполагат с десетки рецепти за прготвяне на агнешко. Днес ще ви помогнем с още една идея - можете да го задушите, за да не ви се налага да се занимавате със сложни подготвителни процеси. А за капката свежест в рецептата допринася пресния магданоз, чиито корени служат за ароматизиране, а листата - за капчица зеленина и късче профирност в иначе нелекото червено месо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта