Регистрация

Агнешка плешка с дробине по ловешки



Агнешка плешка с дробине по ловешки
Лесно   |   Порции 8   |   Видяна: 2959

Пълнено агнешко с дреболийки, ориз, спанак и сини сливи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.05.2016

Агнешка плешка по рецепта от ловешкия край готвим днес като едрия къс агнешко месо се пълни с богата подробица. Нея приготвяме от сварената агнешка карантия, смесена със запръжка от ориз и пресен лук и добавка от листенца спанак и сушени плодове. Месото се пълни със сместа, маже се с масло, овкусява се с подправки и се пече на бавен огън за 3:30 часа. После се допича, за да хване апетитна хрупкава коричка. Лора и Стоян предлагат, ако разполагате с було, да увиете месото в него още преди печене. Така кожичката ще стане по-сочна.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта