Австрийски трикове за греяно вино
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 4892
Греяно бяло вино с канела, карамфил и захар.
Рецепта, която може да ви срази със своята странност, но пък майсторът й определено заслужава вниманието и на най-изкусните винари, защото е наблегнала върху обучението си, свързано с производството и свойствата на Бакхусовата напитка. Изтънчено и деликатно нискоалкохолно зимно питие, в което можете да вложите и не най-представителното си вино - това ни показва тази рецепта.
Най-важните съставки
бяло вино, ванилия, ванилова захар, вино, вода, захар, канела, карамфил, микс подправки, портокалови кори, пръчица канела
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ