Регистрация

Ябълкова Шарлота с ванилия

Ябълкова Шарлота с ванилия
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2417

Тестен сладкиш с кондензирано мляко и ябълки в масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг ябълки
  • 100 грама масло
  • 250 мл кондензирано мляко
  • 2 ч.ч. брашно
  • 2 яйца
  • 1 ч.л. сода
  • 1 пакет ванилия

Начин на приготвяне:

1. Почистете ябълките от обелките и сърцевината и ги нарежете на малки кубчета. Запържете в маслото до златисто.

2. Разбийте яйцата и ги смесете с кондензираното мляко. Добавете към тях брашното, ванилията и содата и разбърквайте или месете до хомогенизиране.

3. В намазнена тавичка изсипете ябълките, залейте с тестото и разбъркайте.

4. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-35 мин.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта