Чеснов сандвич с телешки стек
Пълнено хлебче с печена на тиган пържола.
Лесен и апетитен сандвич, подходящ за предястие или основно показват в канала Tasty. Ястието представлява издълбана франзела или багета, напълнена с ароматно месо и запечена под коричка от масло. Можете да използвате различни меса - свинско, телешко и дори обезкостено пилешко бутче, а ефектът е гарантиран.
Първо месото се овкусява със сол и пипер и се реже на големи парчета. Те се пекат на тиган в компанията на масло, чесън и клонка розмарин или мащерка. После хлябът се издълбава и мръвката се напъхва в него. Прави се ароматно масло като в разтпено масло се добавят чесън, пармезан и подправки. С този сос се маже хляба и се запича за 15-12 минути на фурна. По желание на финала можете да нарежете на кръгчета, които изглеждат особено апетитно.
Гледайте във видеото как точно се прави, а ако искате списък с продукти и стъпки на готвене, кликнете ТУК.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ