Регистрация

Червена салата с печено цвекло, булгур и мерудия



Червена салата с печено цвекло, булгур и мерудия
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1769

Салата от булгур с цвекло, оцет и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.12.2015

Ако искате постно ястие с булгур, ето една идея за засищаща зимна веганска салата или предястие с коледен червен цвят. Булгурът се вари във вода, в която е киснало рендосано печено цвекло, за да може да се оцвети изцяло. След това се смесва с кореноплодния зеленчук и се обогатява от заливка с оцет, зехтин и горчица. Получава се полезна питателна храна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта