Регистрация

Хрупкаво пилешко с пармезан

Хрупкаво пилешко с пармезан
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2241

Панирано печено пилешко с пармезанова коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 бр. пилешко филе
  • 3 с.л. настърган пармезан
  • 1 яйце, разбито
  • сварен ориз и броколи за гарнитурата

Начин на приготвяне:

1. Разпределете настъргания пармезан върху чиния.

2. Потопете всяко филе в яйцето, преди да го оваляте в пармезана.

3. Печете на скара всяко парче по около 5 мин., докато започне да изглежда опечено и хрупкаво.

4. Сервирайте със сварен ориз и броколи.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта