Хрупкаво пилешко с пармезан
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2241
Панирано печено пилешко с пармезанова коричка.
Необходими продукти:
- 2 бр. пилешко филе
- 3 с.л. настърган пармезан
- 1 яйце, разбито
- сварен ориз и броколи за гарнитурата
Начин на приготвяне:
1. Разпределете настъргания пармезан върху чиния.
2. Потопете всяко филе в яйцето, преди да го оваляте в пармезана.
3. Печете на скара всяко парче по около 5 мин., докато започне да изглежда опечено и хрупкаво.
4. Сервирайте със сварен ориз и броколи.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ