Регистрация

Хляб с царевично брашно от Луизиана



Хляб с царевично брашно от Луизиана
Лесно   |   Порции 1 питка   |   Видяна: 4312

Американска царевична питка със сода и мътеница.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.05.2016

Вариант на българския просеник, но с американска история готвят Лора и Стоян. Този домашен хляб пленява с няколко факта за себе си - пече се в свинска мас, прави се от царевично брашно, представлява содена питка и се замесва с мътеница и бакпулвер. Звучи ексцентрично, но в допълнение изненадва, че е без втасване, а печенето му е само 20 минути. Сега вече се заинтригувахте, нали? Вижте как да го направите бързо и лесно у дома си:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта