Телешки рулца с лук и кисели краставички
Руладини с телешко месо и плънка от зеленчуци, хляб и бекон.
Бон Апети
Излъчен на 20.01.2017
Готвим руладини с месо, като избираме крехко телешко. Изтъняваме го добре и начукваме мръвките със сол и пипер. После ги похлупваме с ленти бекон за аромат и сочност и ги пълним с резени хляб и кисели краставички. Навиваме рулцата, запечатваме с клечки за зъби, овалваме в брашно и запържваме на тиган. После пържим лук със сушени манатарки, заливаме с него рулцата и запичаме на фурна за по-продължително време. На финала имаме страхотно крехко телешко с изненади във вътрешността. Телешките рулца с тази плънка се наричат руладини по полски.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ