Регистрация

Сухо мариноване на месо с лимон, чесън и подправки



Сухо мариноване на месо с лимон, чесън и подправки
Лесно   |   Порции 1-4   |   Видяна: 4210

За печена риба или пържоли смесете традиционните подправки с лимонова кора.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако готвите на открито или искате да направите по-различно печено месо, то опитайте и вариант със суха марината. Настържете добре почистена лимонова кора, смесете я с намачкан чесън, сол и пипер, малко люто по желание и традиционните подправки за скара, които използвате, за да овкусите месото. След това просто изпечете и се насладете.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. иран
  2. чесън
  3. тикв
  4. Лук
  5. или
  6. Елена
  7. 5
  8. черен
  9. 30
  10. 6

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта