Регистрация

Супер супа от кестени с праз и пилешки бульон



Супер супа от кестени с праз и пилешки бульон
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2218

Млечна крем супа от кестени без глутен.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.10.2015

 

Типична есенна супа - наред с тази от тиква изпъква и супата от кестени, която обаче се приготвя малко по-трудоемко. Не защото е сложна, а защото се изисква време и търпение, за да се обелят кестените. Водещите съветват всеки решил да се заеме с тази дейност, да обели кестените докато са топли, защото тогава есенната ядка се чисти по-лесно от кората си. Останалото е фасулска или по-точно кестенна игра - малко бульон, запръжка от праз лук, мащерка за аромат и мляко за разредител и... супата е готова.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 2:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта