Токачка с плодов сос, кестени и картофи
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 4723
Супа от праз и сметана и кисело мляко с мед и бишкоти.
Епизод 36 - Сезон 2
Дължина: 24:31
Излъчено на: 2011-11-09 11:30
Днес ще готвим:
- Людмила Слоколски готви токачка с гъби, кестени и картофи, заляти със сос от горски плодове, вино и бульон.
- Супа със сметана, праз, бекон и люти крутони.
- Десерт с бишкоти, цедено кисело мляко, ядки и мед - лесно и бързо.
Най-важните съставки
бадеми, бекон, бишкоти, бяло вино, вино, вода, гъби печурки, дафинов лист, заквасена сметана, захар, зехтин, картофи, квасена сметана, кестени, кисело мляко, крутони, къпинов сироп, лимонова кора, лют пипер, масло, мащерка, мед, олио, пиле, пилешки бульон, праз лук, ром, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, хляб, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ