Супа от продукти за пица
Доматена супа с бекон, салам, гъби и моцарела.
Бон Апети
Излъчен на 12.12.2016
Готвим апетитна и екстравагантна супа, в която смесваме типични продукти за направата на пица. Така хем се усеща нотка от автентичния вкус на италианското тестено ястие, хем се прихапва нещо далеч по-нискокалорично и здравословно. Първо правим запръжка от печурки и лук, след това наситняваме бекон и го запържваме докато стане хрупкав. В соса от пасирани белени домати от консерва добавяме бекона, гъбите, мащерка и риган и оставяме да покъкри. Но това не е всичко - следва да разпределим супата в огнеупорни купички, да я поръсим с ленти салам или друг вид колбас по избор, да я покрием с резени моцарела и да я запечем на фурна докато моцарелата омекне. Готово - имате пица в паничка. Поднесете я с любимия си хляб.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ