Супа без мазнини
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2146
Виетнамска вегетарианска супа.
Необходими продукти:
- 4 ч. ч. зеленчуков бульон или вегетариански бульон
- 2 ч. ч. нарязан на кубчета лук
- 1 ч. ч. нарязана на кубчета целина
- 1 ч. ч. обелени и нарязани на кубчета моркови
- 1 ч. ч. зелен боб
- 1½ ч. ч. фино нарязано зеле
- 1 ч. ч. нарязани на кубчета червени сладки чушки
- 4 скилидки чесън, наситнен
- 3 ч. ч. нарязани на кубчета домати със сока
- 2 с. л. соев сос
- 1 с. л. ябълков оцет
- 1 ч. л. сушен босилек
- 1 ч. л. сушен риган
- 1 ч. л. сушен копър
- ½ ч. л. сушена мащерка
- ½ ч. л. смлян черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
1. Сложете бульона в тенджерка да заври.
2. Прибавете зеленчуците, доматите, соевия сос, оцета, босилека, ригана, копъра, мащерка, пипера и прибавете сол.
3. Кипнете всичко заедно около 5-7 мин. и сервирайте.
Най-важните съставки
босилек, зеле, зелен фасул, зеленчуков бульон, копър, лук, мащерка, моркови, риган, соев сос, сол, сол и пипер, целина, червени чушки, черен пипер, чесън, ябълков оцет
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ