Солен пай с хляб, печурки и сирене
Пудинг с хляб, гъби и сирене бри.
Бон Апети
Излъчен на 24.02.2016
Екстравагантно, но и лесно за приготвяне основно ястие - това е хлебният пудинг, който ни представят Лора и Стоян. Освен добра идея как да оползотворим стария хляб, останал в хлядилника, получаваме и неустоимо предложение как да спечелим време за себе си докато храната се готви. Хлябът се накисва в разбити яйца с мляко - типично за хлебния пудинг, а плънката му е от кафяви печурки (можете също да използвате обикновени печурки или друг вид гъби по избор) и сирене бри (предлагаме да опитате и с бяло сирене или кашкавал, нарязан на големи парчета). А от фурната излиза едно питателно основно, достойно да нахрани качествено цялото семейство.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ