Солено суфле с яйца и млечни продукти
Средно | Порции 3
| Видяна: 7652
Суфле с пармезан, рикота, бити белтъци и яйчен крем.
Приготвянето на този ордьовър или елегантна закуска е доста нестандартно за българските традиции, а и продуктите не са типичните за потребителската кошница на нашенеца. Все пак ако искате да направите нещо свръхмодерно и вкусно, то този вид суфле е страхотен избор. Видеото показва стъпка по стъпка как да се справите с предизвикателството, така че крайният резултат да очарова всички наоколо. Ако вече сте се мотивирали - запретнете ръкави!
Най-важните съставки
брашно, галета, горчица, едрозърнеста горчица, масло, мляко, пармезан, сирене грюйер, сол, сол и пипер, хлебни трохи, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ