Солени бонбони с пиле и дърпана баница
Трудно | Порции 4-12
| Видяна: 4574
Сръбски зелеви сарми и телешко бонфиле.
Епизод 73 - Сезон 2
Дължина: 24:59
Излъчено на: 2011-12-29 11:30
Днес ще готвим сръбска кухня:
- Сръбски сарми с в зелеви листа със свинско, телешко, бекон, ориз и лучена запръжка.
- Солени бонбони с пилешко, сирене, варени яйца и шунка.
- Балканска донашна дърпана баница с яйца и сирене.
- Телешко бонфиле с гъби, сметанов сос и горчица.
Най-важните съставки
бекон, брашно, вода, говеждо месо, горчица, гъби, дафинов лист, зехтин, индийско орехче, кисело зеле, лук, масло, олио, ориз, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, свинска кайма, свинска мас, Свинско, свинско филе, сирене, сламурено сирене, сметана, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешко, телешко филе, червен пипер, черен пипер, чесън, шунка, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ