Регистрация

Солени банички с тиква и сирене



Солени банички с тиква и сирене
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2771

Солени емпанади със сирене и тиквено пюре.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.11.2015

 

Тези емпанади или банички са страхотна идея да сготвите нещо с тиква, което да е различно, вкусно и да радва всички в семейството с креативното си изпълнение. В домашно маслено тесто се завива плънка от сварена на пара тиква цигулка, сирене и запържен лук с подправки, а след това тестените хапки се изпичат докато хванат приятен загар. Можете да поднесете баничките със сос за потапяне на млечна или майонезена основа, както и да подлютите плънката, ако сте фен на пикантните ястия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта