Смокини в бекон със зеленчуци
Смокинени хапки в месо с орехи и свежи листа.
Бон Апети
Излъчен на 15.09.2016
Готвим луксозна салата с много компоненти, която ухае на мръвка, но е лека и профирна. Първоначално разполовяваме малки смокини, след това ги увиваме в ленти бекон и после ги печем на грил тиган или барбекю. Следва направата на карамелизираните солени орехи с кафява захар, мед и масло. После нарязваме ябълките на кубчета и ги смесваме с микс от пресни листа по желание. Приготвяме и лучен дресинг с оцет и горчица, а накрая поднасяме красивия ордьовър, като му добавяме и малко жълто сирене с благородна плесен (Лора и Стоян използват сирене Комбоцола, но вие можете да си изберете и друг вид синьо или зелено сирене) и маслини. Ето как да впечатлите важни гости.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ