Сиропиран кекс с ябълки, ванилов крем и бадеми
Ябълков десерт с тесто от ядки и крем ванилия.
Бон Апети
Излъчен на 15.10.2015
Ето един десерт, който може да бъде обявен за мерило на кулинарната сръчност на всяка домакиня. Тънкостите започват още с избора на ябълки, след това се приготвя тестото с яйца, бяло брашно и смлени бадеми, ароматизира се на ванилия и се оставя да почине в хладилник за минимум 12 часа. Отделно ябълките трябва да се сварят, с останалата от тях вода се приготвя сос за сиропиране на десерта, както и пудинг, които също влизат в състава на този уникален кекс със сладък сироп. Вижте точно как се прави, ако сте приели кулинарното предизвикателство!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ