Свинско с бира, ябълки и лук
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 4108
Картофена салата с див лук и ордьовър с ябълки, моркови и сметана.
Епизод 27
Дължина: 24:04
Излъчено на: 2013-10-15 11:30
Днес ще готвим в компанията на председателя на бирената партия Георги Гълов:
- Задушено свинско с лук, ябълки, масло, бира и мащерка.
- Нетрадиционно картофено пюре с див лук.
- Изискана салата с моркови, ябълки и сметана.
Най-важните съставки
бира, вода, див лук, зеле, картофи, лимон, лимонов сок, лук, масло, мащерка, мляко, моркови, олио, печен сусам, Свинско, свинско филе, сметана, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, ябълки
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ