Регистрация

Свинско с азиатски сос и жасминов ориз



Свинско с азиатски сос и жасминов ориз
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 2514

Свински гърди с вино на уок върху канапе от ориз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.01.2017

Готвим свински гърди в азиатски стил, като първо месото се разварява в бяло вино до омекване и карамелизиране. Глазираните мръвчици се вадят от тигана, където запържваме чесън, джинджифил и люта чушка. После смесваме месото с подправките, овкусяваме го със сос териаки и поднасяме върху канапе от сварен жасминов ориз. Накрая можете да украсите гозбата в азиатски стил като я посипете с бяло печено сусамово семе и малко наситнени пресен лук и свеж кориандър. Ето как се прави свинско по китайски или по японски у дома.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта