Свински гърди на фурна по италиански
Лесно | Порции 5
| Видяна: 2530
Печено свинско с чесън, вино и ориенталски подправки.
Бон Апети
Излъчен на 22.01.2016
Свинското по сицилиански е богато на аромати и сочно, защото още преди печене месцето се маринова в компанията на копърово семе, чесън, розмарин и лимонова кора. След това получава компания за печене в лицето на ароматно бяли вино и малко растителна мазнина, а когато се изпече, се освежава с винен сос и се поднася със задушени зеленчуци. Ето изискана рецепта за печено свинско месце.
Най-важните съставки
брашно, бяло вино, вино, вино марсала, зелен фасул, зехтин, лимонова кора, лук, моркови, розмарин, свински котлет, Свинско, свинско филе, семена копър, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ