Свински вратни пържоли в було с пълнеж от разтопен кашкавал
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 4015
Кефал с орехов сос и картофи на фурна.
Епизод 74 - Сезон 1
Дължина: 21:04
Излъчено на: 2011-07-21 09:00
Днешното сочно меню включва:
- Сочни свински вратни пържоли - в средата пълни с топящ се кашкавал, сервирани със салата от печени чушки, моркови, домати и халуми.
- Сочен кефал на скара с розмарин, сос от орехи, гарниран с картофи на фурна.
Най-важните съставки
бяла ряпа, домат, зелен лук, зехтин, зехтин Extra Virgin, картофи, кашкавал, кимион, копър, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, масло, мляко, моркови, орехи, розмарин, ряпа, свински пържоли, Свинско, сирене халуми, сол, сол и пипер, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чери домати, чесън, чушки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ