Регистрация

Свинска плешка на фурна с бяло вино



Свинска плешка на фурна с бяло вино
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 4419

Печено свинско в масло, вино и лимонов сок.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.04.2016

Мързеливо печено свинско - в този случай плешка от прасенце, която можете да замените и с друг вид месо от млад свинчо по избор, готвим, без да се налага да се застояваме в кухнята. От домакина се изисква само да овкуси парчето месо с розмарин, сол, пипер и масло, след това да го постави в тавичка за печене, да долее нужните количества бяло вино и лимонов сок и да остави мръвката да се пече на умерен огън за два и половина часа. Ето време да се свърши и останалата докаминска работа докато ястието се готви само. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта