Салата от печени чушки с чесън и магданоз
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 3983
Салата от печени белени зелени чушки със зехтин и оцет.
Необходими продукти:
- 10 зелени чушки
- 7-8 скилидки чесън
- 1 връзка магданоз
- 5-6 с.л. зехтин
- 2-3 с.л. оцет
Начин на приготвяне:
Опечете чушките без да махате дръжките. Обелете ги и ги подредете в тавичка. Осолете ги и добавете оцета и зехтина. Поръсете ги с чесъна и прясно нарязания магданоз. Нека престоят в хладилника 1-2 часа преди консумация.
Да ви е сладко!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ